Geslaagde editie Kukafee in centrum van KuurneOp donderdag 8 mei werd in Kuurne voor de 9de  keer Kukafee georganiseerd. Kukafee is een organisatie van de gemeentelijke Handelscommissie waarbij handelaars en bedrijfsleiders bij een ander bedrijf op bezoek gaan. Voor deze editie trok men naar het centrum van Kuurne. Zo een 120 collega handelaars en bedrijfsleiders zakten af naar de inkomhal van het gemeentehuis. Van daaruit trok men in groepjes van 20 personen naar de deelnemende handelaars. Bij de Sint Michiels-drukkerij kreeg men deskundige uitleg over de verschillende facetten van het drukwerk, hoe het vroeger gebeurde en wat de hedendaagse technieken zijn. De volgende halte was bakkerij Markey-Decroos. Brood bakken lijkt ons alledaags maar er komt heel wat arbeid aan te pas. Markey is duidelijk goed geïnstalleerd en georganiseerd. We mochten proeven van enkele nieuwigheden en tevens de nieuwste pistolet machine aan het werk zien. David van bakkerij Tompoes gaf er een demonstratie suiker bewerken. Als derde deelnemer had men slagerij Stijn. Na een woordje uitleg over de slagerijsector mochten we 3 nieuwe hapjes proeven die gesmaakt werd door het aanwezige publiek. Deze Kukafee werd afgesloten in de raadzaal van het gemeentehuis. Daar werd een receptie met hapjes aangeboden.