Op de Provinciebaan te Koekelare gebeurde zondagavond iets voor 18 u een zwaar ongeval waarbij drie gewonden vielen.  Eén van de bestuursters die vermoedelijk uit de richting van Diksmuide kwam, zat gekneld in haar voertuig en kon na meer dan een half uur door de brandweer van Koekelare uit haar hachelijke positie bevrijd worden.  De Land Rover waarin een koppel zat die uit de richting van Koekelare kwam, sloeg door de klap overkop om vervolgens terug met zijn wielen op de grond terecht te komen.  Daarbij raakte de bestuurder daarbij gewond aan het hoofd.  Drie ambulances en een MUG team snelden ter plaatse, waarna de geknelde vrouw onder MUG-begeleiding overgebracht werd naar het ziekenhuis van Torhout. Door het ongeval was de Provinciebaan gedurende een hele tijd afgesloten voor alle verkeer. Hoe het ongeval kon gebeuren is op heden niet gekend (psd).