Dinsdagmorgen is een 23-jarige motorfietser uit Beernem gewond geraakt toen hij ter hoogte van de rotonde Zuidwege betrokken raakte bij een verkeersongeval.  Toen de twintiger met zijn motorfiets de Torhoutsesteenweg volgde uit de richting van Torhout liep het ter hoogte van de rotonde grondig mis toen de motorfietser er gegrepen werd door een bestelwagen bestuurd door een 54-jarige man uit Gistel die met zijn voertuig richting Ruddervoordsestraat aan het rijden was.  Ondanks de motorrijder er nog alles aan deed om een aanrijding te vermijden, toch slaagde hij daar niet meer in waardoor de jongeman zwaar ten val kwam en uiteindelijk met zijn motorfiets tot stilstand kwam tegen het linker achterwiel van de bestelwagen. De motorrijder raakte gewond en diende voor verzorging te worden overgebracht naar het ziekenhuis.  De bestuurder van de bestelwagen kwam er met de schrik vanaf.