Ook Aeroclub-Brugge te bezichtigen tijdens luchtvaartdagKomende zaterdag 8 maart 2014 zetten diverse grote luchthavens hun deuren open voor het grote publiek. Wie onder meer een kijkje wil nemen achter de schermen van de luchthaven van Antwerpen, Kortrijk – Wevelgem, Oostende-Brugge of Brussels Airport krijgt daar komende zaterdag uitgebreid de gelegenheid toe. Maar ook Aero Club Brugge, die zijn lokalen heeft op het vliegveld in Ursel gelegen in de Drongengoedweg 5 doet dit. De bezoekers zullen er onder meer uitleg krijgen over het opleidingenaanbod die de club biedt om tot ULM of Privaat Piloot (PPL) te worden geschoold. Ook een groot aantal ULM-vliegtuigen van de Belgische ULM federatie zullen die dag een tussenstop maken op het vliegveld van Ursel en er landen tijdens hun doortocht. En wie het wil kan zelfs die dag zelf eens mee vliegen met een van de vliegtuigen! Meer info over de luchtvaartdag is terug te vinden op www.mow-vlaanderen.be/luchtvaartdag2014/

Tags: