De 41-jarige Stefaan BekaertMan dood teruggevonden na maand vermist, die ruim een maand vermist was, is dood teruggevonden in zijn huis in de Bruggestraat in Menen. Dat bevestigt het parket in Kortrijk. Het onderzoek loopt nog maar uit een eerste autopsie blijkt dat hij op een gewelddadige manier om het leven is gekomen. De man is de zoon van de bekende ijzerwinkel Bekaert die tegenover het huis is gevestigd. Zijn levenloos lichaam werd vrijdag al aangetroffen op de zolderverdieping van de woning. Dat is opvallend, want naar aanleiding van zijn verdwijning werd de woning van de Menenaar al een keer doorzocht. Bekaert was al sinds 26 januari vermist. Zijn wagen werd begin februari teruggevonden op de loskade van het kanaal Dessel-Schoten in Ravels, maar verder was er geen spoor van de man. Het onderzoek loopt nog volop. Er is nog geen verdachte opgepakt, zegt het parket. Wanneer de man precies om het leven kwam moet nader onderzoek uitwijzen.

 

Tags: