Bestuurder zwaar gewond nadat wagen naast rijweg terecht komtTijdens de nacht van zaterdag op zondag deed zich in de Kortrijkstraat een zwaar verkeersongeval voor waarbij een gewonde viel. In nog onduidelijke omstandigheden raakte de bestuurder van een Ford Focus met zijn voertuig van de weg af waarna het voertuig tot stilstand kwam tegen een boom en een muurtje.  Het was een passant die het ongeval als eerste opmerkte en de hulpdiensten verwittigde.  Die waren snel ter plaatse en dienden de bestuurder uit het voertuig te bevrijden, waarna het slachtoffer ter plaatse de eerste zorgen kreeg toegediend.  De bestuurder werd vervolgens zwaargewond en onder MUG-begeleiding naar de spoed van het AZ Groeninge te Kortrijk overgebracht.  Door het ongeval werd de Kortrijkstraat een tijdlang volledig afgesloten.  Het verkeer diende plaatselijk om te rijden. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken.