Radio Happy FM krijgt geldboeteOp 23 oktober 2013 heeft Ofcom, de regulerende instantie voor de communicatiesector in het Verenigd Koninkrijk, gemeld dat storingen het luchtverkeer boven het zuidoosten van Groot-Brittannië in het gedrang brachten. Het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Tele-communicatie heeft in het kader hiervan op 24 oktober 2013 een onderzoek uitgevoerd bij Radio Europe in Zwevegem. Radio Europe gebruikt als roepnaam Radio Happy FM. Uit de vaststellingen blijkt dat het zendvermogen van Happy FM stond ingesteld op 450 Watt in plaats van op het maximaal toegelaten uitgangsvermogen van 38 Watt en dat werd uitgezonden met een niet vergund zendertype. De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) stelt dan ook een inbreuk vast. Radio Happy FM heeft ernstige storingen veroorzaakt op de luchtvaartband en wordt een geldboete van 1.000 euro opgelegd.