Vandalisme aan bushokje en vuilniszakken

In de nacht van zaterdag op zondag werd rond het dorp van Knesselare vandalisme opgemerkt. Daarbij werd een raam het bushokje ‘Klooster’  ter hoogte van de Bethunestraat verbrijzeld. Ook werd een vuilniszak met pampers in de Kloosterstraat geopend en verspreid over de straat, waardoor de bestuurders moesten uitwijken voor het vuile goedje. In de buurt van de Prinsengoeddreef, Larestraat en Beekstraat werd eveneens overdreven lawaai gesignaleerd. Of er ook daar vandalismestreken waren, was tot op heden niet gekend. De Politiezone Aalter-Knesselare werd hiervan op de hoogte gesteld en deed de nodige vaststellingen en deed een onderzoek naar eventuele getuigen die iets gezien hadden. Momenteel weet men nog niet wie de daders waren. Het onderzoek loopt ondertussen verder. Ook burgemeester Fredy Tanghe (groep 9910) was van de vandalismestreken op de hoogte gesteld en verder opvolgen.