Alweer ongeval op afrit te DeerlijkVrijdagnamiddag is alweer een gewonde gevallen bij een verkeersongeval die zich voordeed op de afrit van de E17 te Deerlijk. Toen een Moeskroens koppel de E17 richting Gent wilde verlaten in Deerlijk liep het in de scherpe bocht van de afrit behoorlijk mis. Nadat de bestuurder de controle over zijn voertuig was kwijtgeraakt begon de wagen gevaarlijk te slingeren en raakte van de weg af om vervolgens tot stilstand te komen in de naastgelegen berm.  Als bij wonder bleef de bestuurder ongedeerd.  Zijn echtgenote die naast hem in de wagen zat liep echter wel verwondingen op.  Ook twee uur vroeger deed zich reeds op dezelfde plaats een ongeval voor.  Toen kwam een wagen op zijn zijkant terecht. De bestuurder bleef ongedeerd. Met het ongeval van vrijdagnamiddag is het reeds in tien dagen tijd het vierde ongeval die zich in de bocht voordoet.