Bestuurster richt zware ravage aan in Wakkensteenweg Dinsdagavond heeft een bestuurster voor een ware ravage gezorgd in de Wakkensteenweg. Toen de vrouw met haar auto richting Sint-Baafs-Vijve reed, verloor ze daarbij in een bocht de controle over haar wagen waardoor het voertuig eerst inreed op een brievenbus, vervolgens tegen een geparkeerde bestelwagen terecht kwam en voor aleer het voertuig uiteindelijk tot stilstand kwam nog een tuinafsluiting en enkele verkeersborden langs de openbare weg omver maaide. Rondvliegende brokstukken zorgden ervoor dat ook nog een tweede geparkeerde wagen beschadigd geraakte. Ondanks de zware schade die haar wagen daarbij opliep raakte de vrouw daarbij slechts licht gewond. Ze werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Bestuurster richt zware ravage aan in Wakkensteenweg