Op zaterdag 30 juli kan je vanaf 13.00u terecht aan de stadionvijvers van Waregem voor heel wat kinderanimatie. Haribo on Tour staat er voor iedereen klaar met tal van keileuke bezigheden zoals 6 sportieve springkastelen, een kleur- en knutseltent, diverse spelletjes die gepresenteerd worden door de prettig gestoorde Bartje van Schuif-af. Ook is er een workshop striptekenen voorzien. Als klap op de vuurpijl krijg je er  nog een  optreden van Ian Thomas bovenop. Het einde is voorzien rond 18.00u. Vanaf 20.00 kan je dan op de markt in Waregem terecht voor een twee uur durend concert met de zes finalisten van Idool 2011. Je zal kunnen meezingen met een avondvullend programma tussen 20.00u en 22.00u. Met Idoolwinnaar Kevin, maar ook Kato, Kristof, Maureen en Manuel en nog een speciale gast die één van de afvallers was van de top 10. Het idool van 2007 en Anne-presentator Dean presenteren de show, samen met het shownieuws-gezicht Jeroen Minnebo. Dit alles is gratis.

Tags: