Het Antwerps Sportpaleis bouwt aan een traditie van spetterende oudejaarsfuiven. In 2008 en 2009 zorgde Clouseau telkens voor een bijzondere jaarwisseling, dit jaar neemt Milk Inc. de honneurs waar. Milk Inc. New Year’s Eve Bash wordt een denderend partyconcert met vette beats als onvergetelijke overgang van oud naar nieuw.

Onder het nieuwe dak van het Sportpaleis zwaaien Regi en Linda het oude jaar uit en tellen ze met vele duizenden feestgangers af naar 2011 tijdens een oudejaarsfeest dat zal spetteren en knallen. De deuren van de Antwerpse muziektempel openen al om 21 uur. Vanaf 22 uur wordt met een dj-set opgewarmd voor een drie uur durend concert van Milk Inc. Van 23 tot 2 uur vertolken Regi en Linda niet alleen de bekende Milk Inc.-songs maar ook covers en medleys van stevige feestnummers. Na het optreden volgt een bruisende party tot de vroege ochtenduren.

Wie er op de septemberconcerten bij was, weet dat ook dit oudejaarsconcert er één wordt voor party animals met supergetrainde beenspieren. Samen met de producenten PSE-Belgium, MTC en Live Nation Belgium trekt Milk Inc. weer alle registers open. Regi en Linda nodigen ook enkele muzikale gasten uit om mee te vieren, maar wie dat zijn ligt voorlopig nog niet vast.

Milk Inc. is sinds 2006 meer dan vertrouwd met het Sportpaleis. Dat jaar kwam het dance-duo in Vlaanderens populairste evenementenhal de tiende verjaardag van de band vieren. Van het een kwam het ander. Regi en Linda en telkens vele duizenden fans kwamen sindsdien jaarlijks naar het Sportpaleis afgezakt voor driftige dansfeestjes op de meest onstuimige beats. Dit jaar nog tekenden ze in september voor vijf spectaculaire ECLIPSE-concerten en volgend jaar komen ze terug voor een nieuwe party die in het teken zal staan van 15 jaar Milk Inc. Hun feestjaar zetten ze meteen stevig in met het eerste concert van 2011 in het Sportpaleis.

Wie met Regi en Linda wil aftellen naar het nieuwe jaar 2011, reserveert nu al zijn kaarten voor Milk Inc. New Year’s Eve Bash.

MILK INC. NEW YEAR’S EVE BASH – in het Antwerps Sportpaleis op vrijdag 31 december van 22 tot 6 uur, met concert van Milk Inc. en gasten van 23 tot 2 uur. Kaarten: 29, 34, 39 en 44 euro via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45), www.sportpaleis.be en www.teleticketservice.com. Info viparrangement: PSE-Belgium – 03/400.40.40 – www.sportpaleis.be/vip.