De SingelMichel Follet ruilde afgelopen maandag zijn presentatiestoel bij JOE FM in voor een totaal nieuwe uitdaging.  Wie afgelopen maandag bij carwash “De Singel” gelegen aan de Ringlaan in Kuurne langskwam kon Michel Follet reeds aan het werk zien.  Alles kaderde uiteraard in een uitdaging die de JOE FM presentator had aangegaan met één van zijn luisteraars.  Nadat afgelopen zondag Liesbeth en Guy uit Kuurne per SMS hun uitdaging aan Michel hadden kenbaar gemaakt, konden ze maandagmorgen hun ogen niet geloven toen plotseling de vrolijke JOE FM presentator van het programma Michel XXL zich als kandidaat autowasser kwam aanbieden in hun carwash.  1 uur lang sloofde Michel Follet zich uit om er auto’s te boenen en te stofzuigen .  Ondanks de presentator ook aan slag kon in een bloemenwinkel of als betongieter koos hij ervoor om auto’s schoon te maken.  Een uitdaging die Michel perfect tot een einde bracht trouwens.