Wat bied BRU voor uw radio station ? 

B.R.U. vzw verenigd tot op heden 30 niet openbare radio’s over Vlaanderen. 
Let wel, B.R.U. vzw is geen keten en heeft zeker ook niet tot doel zich in te mengen binnen de verstandhouding van zijn aangesloten leden radiostations.  Wat

B.R.U. echter wel reeds 10 jaar doet is onder andere ruilcampagnes zoeken voor zijn aangesloten stations, wat natuurlijk het voordeel bied dat u zich niet meer hoeft te bekommeren om aan vrijkaarten te geraken van diverse grote evenementen, gezien wij het werk voor u doen om hen  aan te spreken. De gratis vrijkaarten die wij verdelen naar onze leden betreffen kaarten van  pretparken, beurzen, diverse evenementen,… (Zie onze klanten) In ruil voor deze vrijkaarten vragen wij wel a rato van het bekomen bedrag aan vrijkaarten om gratis de door ons toegeleverde spot te laten horen via uw frequentie. Enkele vaste campagnes zijn o.a. deze van het Bellewaerdepark, Six Flags, Sea Life Centre, Sea Star, Sea Front, De Nacht, Eurodog, …  Zo ziet u dat de meeste aangeboden campagnes stuk voor stuk campagnes zijn met namen die u wellicht bekend in de oren zullen klinken.  

Daarnaast kan u ook bij B.R.U. aankloppen met al uw vragen of onduidelijkheden betreffende de nieuwe VZW wetgeving.  Ook indien u zelf niet beschikt over een eigen webnaam kan B.R.U. u helpen aan een alias naam, zodoende dat ook uw webstek gemakkelijk bereikbaar is. 

Eveneens bieden wij de stations diverse kant en klare reportages aan die je naar vrije wens kan downloaden via onze downloadserver.  Klik hier om een voorbeeld (reportage Seaking helikopter) te beluisteren.
BRU werkt ook samen met verschillende platenfirma’s in België.  Regelmatig plaatsen wij nieuwe singles online met de daarbij horende hoesjes.  Die kunnen dan gedownload worden voor uitzending.

Al deze diensten biedt B.R.U. u dan ook aan tegen de vriendenprijs van € 40 euro per jaar.  Indien u echter na het doornemen van dit schrijven nog vragen of opmerkingen mocht hebben aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen.  Alle suggesties zijn steeds welkom en dat zullen onze aangesloten radiostations geweten hebben.
Niets is de B.R.U. ploeg te veel, altijd staat de Belgische Radio Unie voor u paraat.
Indien je ook lid wil worden van ons medium en daardoor ook jouw naam wil zien verschijnen tussen de andere aangesloten stations dan kan je dit doen op een heel éénvoudige manier en wel door ons een E-MAIL te sturen op volgend adres : info@belgischeradiounie.net

Let wel, B.R.U. is geen radioketen.  Je krijgt een vermelding op onze eigen B.R.U.-site en indien je over een eigen site beschikt leggen we tevens een link naar uw site.
We nemen je eigen radio-identiteit niet weg, je blijft het station dat je vroeger was!
Geen inmenging dus zoals veel radioketens doen.
Gewoon doen is de boodschap, stuur ons een mailtje en overtuig u zelf.